Monumente en gedenktekens op Weermagsterreine - Oelschig, F. (Scientia Militaria - South African Journal of Military Studies, 2012)
Daar is twee gedenktekens op die Grahamstad Militere Basis terrein, naamlik die "Savannah Shellhole" (MOTH) gedenkteken en die 6 SAl Bn gedenkteken.