Militêre Geneeskunde in Suid-Afrika (1913-1983). - Swart, Frans (Scientia Militaria - South African Journal of Military Studies, 2011)
In hierdie omvattende werk word die geskiedenis van die eerste sewentig jaar van militere geneeskunde in Suid-Afrika opgeteken en word dit toegelig deur interessante foto’s uit die argiewe.