Mars et Historia - Ploeger, Jan (Scientia Militaria - South African Journal of Military Studies, 2011)
Tweede lustrumnummer van de Nederlandse Vereniging ter beoefening van de militaire historie. Redaksie-adres: Heliotrooplaan 356L, ’s-Gravenhage (Kijkduin), pp. 134 (met afbeeldings).