SCOUTING ON TWO CONTINENTS. - Ploeger, Jan (Scientia Militaria - South African Journal of Military Studies, 2011)
In 1927 het die eerste edisie van hierdie werk, waarvan die dele oor die militere verlede van Rhodesie en Suid-Afrika allereers vir ons van belang is, onder dieselfde titel by die uitgewers Doubleday, Page & Company, N. York, verskyn. Tans is dit in ’n nuwe vorm, met insluiting van P. Emmerson se waardevolle kritiese beskouing oor die betroubaarheid van Burnham as bron van inligting, opnuut beskikbaar.