Die opleiding van ons eerste vlieëniers - Ploeger, Jan (Scientia Militaria - South African Journal of Military Studies, 2012)
Onder die titel South African Aviation Corps is, in die resente publikasie Per aspera ad astra 1920-1970. S.A. Lugmag-Goue J ubileumgedenkboek 1920- 1970 S.A. Air Force Golden Jubilee Souvenir Book, (Johannesburg, 1970) op p. /0 o.m. meegedeel dat ing. John Weston ’n opleidingsinrigting vir vlieeniers op Brandfort beplan het ell ill dieselfde jaar (/911), in Londen die African Aviation Syndicate ill die lewe geroep is om, sowel teoreties as prakties, die militere vliegkuns ill die Ullie vall Suid-Afrika te bevorder.