Suid-Afrika in Korea, Nov 1950-Oktober 1953 - Steinmann, A.M. (Scientia Militaria - South African Journal of Military Studies, 2012)
As 'n stigterslid en staatmaker van die Verenigde Nasies in sy vormingsjare, het die Suid-Afrikaanse Regering op 4 Augustus 1950 besluit om sy gewig in te gooi ter ondersteuning van Suid Korea in sy stryd teen Noord-Korea en Rooi China.