BEAR AT THE BACK DOOR - Prinloo, C. (Scientia Militaria - South African Journal of Military Studies, 2011)
Hierdie boek is 'n uitstekende aktuele geskrif ook Suidelike Afrika se politieke en militêre aspekte wat deur 'n algehele buitestaander nl 'n Britse Generaal Sir Walter Walker, KCB, CBE, DSO, geskryf is. Die boek het veel hedendaagse waarde aangesien die skrywer tot so onlangs April/Mei verlede jaar nog in Suid-Afrika, Suidwes-Afrika en RhodesiÃ« besoek afgele het.